maanantai 4. huhtikuuta 2011

Poliitikko

Kun olin seitsemäntoista, hankin yhdessä luokkatovereideni kanssa potkut opettajalle, joka ei tehnyt työtään hyvin. Äitini käski minun ryhtyä poliitikoksi. (Ja lisäsi, paheksuvasti tuhahtaen: "Kommunistiseen puolueeseen.")

Päätinkin siis äitini ja lähestyvien eduskuntavaalien inspiroimana kirjoittaa liudan poliittisia lupauksia. Kansanedustajaehdokkaiden yksityiskohtaisessa ja vakuuttavassa hengessä, totta kai. Voitte kaikki päättää itse, saisinko äänenne.




Elina 2011!

"Ihmisten tulee voida olla onnellisia ja tuntea olonsa turvalliseksi maassamme. Kaikkien tulee olla tasa-arvoisia ja saada samat lähtökohdat elämään, paitsi niiden ihmisten, jotka ponnistavat erilaisista lähtökohdista, ja joilla siksi on erilaiset avaimet elämään.

Kaiken pahan on loputtava, ja se onnistuu vain lopettamalla kaikki paha. Hyvän on lisäännyttävä, ja se on mahdollista vain, jos teemme työtä yhdessä ja kohdennamme rahoja oikeisiin kohteisiin.

Luonto on ihmiselle tärkeä resurssi, eikä sitä saa kadottaa. Suomen metsät ja järvet on pidettävä ennallaan, mutta niitä on samalla hyödynnettävä perusteellisesti, jotta suomalaisten luontolähtöiset elinkeinot voidaan turvata.

Asioita on tehtävä, jotta asiat voivat muuttua. Kaikkien asioiden ei tarvitse muuttua, mutta joidenkin täytyy, ja siksi olemmekin täällä yhdessä ja teemme kaikkemme, jotta Suomi olisi entistäkin parempi paikka elää!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat